WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - Luchtbal Ekeren '76  5 - 2  (2-2)

DATUM 27-10-2006  21:15

DOELPUNTEN 8 min Jaap Van Bavel 1-0, 11 min Guy Somers 1-1, 15 min Mo El Morabet 2-1, 19 min Steven De Meulder 2-2, 23 min Richard Smaal. 3-2, 27 min Richard Smaal 4-2, 31 min Richard Smaal 5-2

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:
Birger Maes (doelman), Paul Naalden, Roy Michiels (kapitein), Bart Michiels, Mo El Morabet, Ali Houri, Richard Smaal, Jaap Van Bavel, Tom Gijsbrechts (doelman), Gregory Vermeulen, Jan Meeusen Jan, Zoubair El Bouchtati

Wedstrijdverslag:

Krijnen Keukens Malle kon voor de thuiswedstrijd tegen Luchtbal Ekeren niet rekenen op de geblesseerde Raf Govers maar zag wel verloren zoon Zoubair El Bouchtati terugkeren in de A-selectie.

In een gelijkopgaande eerste helft trapte topschutter Jaap Van Bavel Krijnen Keukens Malle na 8 minuten op voorsprong. In de 11de minuut verraste een vrije trap van Guy Somers doelman Birger Maes van Malle waardoor de stand weer in evenwicht was. Vier minuten later kwam de thuisploeg echter opnieuw op voorsprong via Mo El Morabet die een snelle intrap van Ali Houri in doel verlengde. Typerend voor de eerste helft liet Krijnen Keukens Malle Luchtbal terug in de wedstrijd komen door te slap te verdedigen bij de gelijkmaker van Steven De Meulder. Ruststand was 2-2.

Na rust zagen we een veel scherper Krijnen Keukens Malle dat op alle vlakken de betere ploeg was en via een hattrick van Richard Smaal een gemakkelijke 5-2 zege behaalde. Op het einde van de wedstrijd leek het alsof Krijnen Keukens Malle de bezoekers uit Ekeren zelfs een beetje wou sparen omdat zoveel kansen onbenut bleven.